08 March 2020

KENAPA JADI EJEN HARTANAH? BUAT SALE PERTAMA HANYA DALAM MASA SEMINGGU! UBAH HIDUP ANDA DAN KELUARGA


I tergerak hati nak tulis post ni sebab sejak ramai yang nampak perubahan hidup I dekat Instagram. If you follow me on Instagram, you'll know that I sekarang berkecimpung dalam bidang hartanah. Ramai yang tanya kenapa masuk hartanah? Dulu belajar lain, lepas tu masa awal-awal kerja pun bidang lain. Then nak jadi suri-rumah, dah tak tahan jadi suri rumah, bila mula kerja balik terus tukar bidang kerja. Kenapa? Senang sangat ke nak jadi agen hartanah ni? Hehe... Jawapannya, YES! Tapi... Tapi... tak semudah itu. Nanti I cerita more on this dekat bawah, so kalau nak tahu teruskan membaca.