30 June 2020

REVIEW MAMONDE'S CHAMOMILE PURE TONER



Mamonde's Chamomile Pure Toner has been launched a couple of years back with other ranges of Mamonde's Pure Toner that includes it's iconic Damask Rose Water Toner. I've written a post on this range, you can read it here: MAMONDE FLOWER TONERS & ROSE WATER LINE. During that time, I only wrote about it but not as a review as I didn't use it. Only now was I able to try this toner as I've been trying Mamonde's new Blue Chamomile Cream which is suggested to be used together with their Chamomile Pure Toner. Read on to know my thoughts.

29 June 2020

CONCRETE WALL EFFECT PAINT | KCC AURORA PRESTIGE CONCRETE EFFECT PAINT REVIEW



I've been saying that I'm gonna do a room makeover to my room like forever ever since I moved to a new home. Well, that new home has been 2 years over, and only now did I finally do what I've planned from the start. Since we've been stuck at home for a couple of months during the Movement Control Order by the government, we had so much free time which made me stressed out looking at a dull space every day. That's when I started buying deco stuff online to change the environment but that didn't seem enough. We couldn't really see much change. So my husband and I started to have a bit of a discussion which resulted in us focusing on one part of our house to start with and we chose our bedroom because that's where we hang out most of the time. We discussed what kind of theme we wanted our room to be so both of us would be comfortable with. Thank goodness both of us had a quite similar taste so there wasn't 'much' debating. That led us to choose the concrete style plus wood interior like modern Airbnb's nowadays. So keep on reading to see the results.


25 June 2020

REVIEW: MAMONDE'S BLUE CHAMOMILE SOOTHING REPAIR CREAM FOR SENSITIVE SKIN



Honestly, I thought there was only one kind of chamomile flower, it turns out there are 2 types that are widely used in the beauty industry. The Roman Chamomile (Anthemis Nobilis) and the German Chamomile is also known as the Blue Chamomile (Matricaria). Both types of flower Chamomiles have similar, if not the same properties, they have anti-spasmodic, anti-inflammatory, anti-fungal, and anti-bacterial properties. Compared to Roman chamomile, German chamomile contains a higher concentration of key active ingredients that have shown anti-inflammatory properties namely the terpenoids chamazulene and bisabolol. Mamonde Korea which is known for producing skincare products based on flowers has yet recently launched a new skincare product using Blue Chamomile as it a key ingredient and you don't wanna miss this. Keep on reading to know more about it.

21 June 2020

APARTMENT MEWAH / SEMI-CONDO DI PUNCAK ALAM | PROJEK BARU LBS, MELODI ALAM PERDANA



Mencari rumah high-rise di Puncak Alam tapi pilihan tak banyak? Ataupun mencari rumah baru yang agak besar dalam budget RM300k? Melodi Perdana pilihan yang sesuai untuk you. Kenapa? Puncak Alam atau nama lain Shah Alam 2, merupakan kawasan yang dalam development. Kalau dulu sebut Puncak Alam orang cakap ini tempat jin bertendang, tapi sekarang tak lagi. Dengan pelbagai projek development daripada developer-developer besar di sini, Puncak Alam kini akan menjadi sama seperti Shah Alam tak lama lagi. Pelbagai jenis kemudahan dan rumah akan dibuka dan jin-jin yang bertendang sini dulu dah pack-up cari kawasan baru sebab jumlah penduduk di sini pun kian meningkat saban tahun. LBS telah menapak projek Fasa 1 dan Fasa 2 mereka di Alam Perdana Puncak Alam sejak 3 tahun lalu dalam range harga RM400k-RM500k dan harga rumah ini sentiasa meningkat. Tahun lepas LBS melancarkan rumah yang lebih mampu milik dalam lingkungan harga RM300k tapi fasiliti dan konsep sama seperti fasa-fasa mereka sebelum ni. Projek ini merupakan antara rumah bertingkat yang exclusive di Puncak Alam yang di namakan Melodi Perdana. Teruskan membaca untuk Melodi Perdana.

12 June 2020

REVIEW: NUViT INSTANT RESTORING AND HYDRATING BIO-CELLULOSE MASK WITH QUINTUPLE HYALURONIC ACID SERUM


Here's another face mask you could look forward to. It's a brand new launch from Nuvit. If you haven't heard of Nuvit before, you can read one of my past posts on their products: REVIEW: NUVIT MOISTLOC SERIES FOR DRY SKIN. This time I received their newest Nuvit instant restoring and hydrating bio-cellulose mask with quintuple hyaluronic acid serum which is one of a kind, to review. So keep on reading to know more on this new premium sheet mask.

08 June 2020

PROJEK PERUMAHAN MAMPU MILIK RIZAB MELAYU DI CYBERSOUTH | LBS KITA CYBERSOUTH



Zaman sekarang, kalau berkemampuan dan sentiasa ada gaji tetap lebih baik fikir untuk beli rumah terus. Harga rumah semakin lama semakin naik, beza dalam setahun boleh cecah dalam RM100k untuk rumah yang sama. Itu sebab siapa pernah beli rumah 10 atau 20 tahun lepas, kalau jual balik, harga rumah boleh berlipat dua kali ganda daripada harga asal. Jadi sementara masih muda lebih baik beli rumah kalau kewangan dah stabil, lagi muda you beli rumah, lagi lama you boleh tarik loan dengan bank. Jadi tak adalah rasa sesak sangat nak bayar monthly sebab bayaran monthly akan lebih rendah. Lagi bagus kalau you beli rumah yang baru nak launch, sebab harganya lebih murah, dan bulanan you hanya bayar ikut progess. Cara beli rumah macam ni sesuai untuk mereka yang baru nak hidup stabil, yang masih tengah climb the ladder terutama kepada yang baru mulakan rumah tangga. Installment by progress bermaksud, installment pada mulanya akan rendah dan secara beperingkat akan naik sikit demi sikit sehingga maximum monthly payment bila dah dapat kunci rumah baru nanti. Dari situ you guys boleh belajar untuk biasakan diri tolak tepi duit komitment rumah. Menarik kan? 
Tapi mana nak cari rumah yang baru nak launch ni? 
Ada banyak tapi kenalah pandai pilih yang bersesuaian dengan you tapi yang paling penting kena pastikan developer rumah tu trusted. Nanti kalau rumah tak siap, menangis air mata darah you guys. Tapi you guys tak payah serabut, I ada projek baru yang nak launch soon dekat Klang Valley. Nak tahu lebih lanjut, teruskan membaca.

07 June 2020

CARA UNTUK DAPATKAN SEMULA RESIT TRANSAKSI MAYBANK2U PDF



Bila kita kelam-kabut buat transaksi online, kadang-kadang kita lupa nak save perkara penting, iatu resit. Resit sangat penting apabila buat mana-mana transaksi online kerana itu satu-satunya cara untuk menunjukkan bukti pembelian itu sahih. Resit berbeza dengan notifikasi pembayaran di mana, notifikasi transaksi selalunya datang dalam bentuk mesej ataupun di senaraikan secara ringkas di history transaksi kita. Resit online banking selalunya datang dalam bentuk pdf. yang auto generate setiap kali lepas kita buat apa-apa transaksi, tapi kena pastikan you guys tekan butang download untuk dapatkan resit tu. Kalau tak tekan butang download tu yang jadi susah nak dapatkan semula resit tu bagi mereka yang tak tahu. Bagi mereka yang tahu senang je sebenarnya. So ini tujuan post ni, I akan share di bawah macam mana nak dapatkan semua auto-generated pdf resit daripada Maybank2U jika terlepas download.

03 June 2020

PG MALL MALAYSIAN E-COMMERCE PLATFORM




Nowadays why bother to go shopping physically when you can stay safe by shopping online. Less-worry and hassle-free, all you need is a device connected to the internet and of course, some moolah stashed in your bank. LOL... In Malaysia, we have quite a number of shopping platforms where we can get almost everything and anything on the same platform and this includes PG Mall. Nope, this isn't a new shopping platform, it has been launched a couple of years back. You'll be surprised of what PG Mall has to offer. If you haven't yet to try PG Mall, now is the time, they are currently having a Love You 3,000 campaign where you can win some credit to shop there! Thinking of getting some new clothes or even furniture? Nows the time! Keep on reading to know more.

02 June 2020

REVIEW: HADA LABO+ SENSITIVE HYDRATING RANGE


I have had this range since the end of last year but only used it early this year as most of you know I have quite a lot of skincare products that I used. I didn't want to open it too early so I could extend the expiry time. Except for the cream though, I actually finished the tub before I started using the other three products. This range is one of a kind from Hada Labo as it's a very different range from the normal ranges they offer and it's packaging design also shows a lot of difference from their original style. I'm not sure if this range is limited or a permanent range as I couldn't find info's on this range in Hada Labo's official website. But I do see this range still sold in some of Malaysian's well-known beauty platforms. I just hope they don't discontinue this range because it's quite a good range and it soothes skin as promised.

01 June 2020

APA ITU EXFOLIATION? KENAPA PERLU EXFOLIATE? APA PRODUK EXFOLIATING?




Exfoliotasi? Exfoliotasion? Ini pertkataan yang selalu kita dengar dalam skincare. Kalau nak beli satu-satu produk, selalunya akan ada sebut tentang exfoliotasi in english 'exfoliation'. I mention exfoliation je la senang. Kenapa exfoliation 'highlight' yang penting dalam skincare? Kenapa ramai bagi review produk ni bagus untuk exfoliation? Apa exfoliation tu sebenarnya? Apa kesannya pada kulit kita? Dan produk apa yang perlu kita ambil untuk exfoliation ni? Ok dalam post ni I terangkan secara ringkas untuk you guys yang baru nak tahu info ni. Kalau you guys dah expert, move on and baca post lain, this one is not for you. This is like a simple beginners guide. So siapa yang nak tahu keep on reading.